JUMBO'S PIZZARIA

Bestil mad online

Recentreview


3,5 stjerner ud af 1956 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Jumbo's Pizzaria. Vil du vide mere? Få mere at vide

31 aug 2022 at 23:00 Maden var varme og ankom hurtigere end forventet. Restauranten skar pizzaen op for mig som jeg havde bedt om samt lavede pizzaen efter mine ønsker.
28 aug 2022 at 12:07 Dårlig pizza. Den var kold og virkede våd. Pizzabudet kunne ikke finde vej og ringede utallige gange og nærmest skældte ud over, at han ikke kunne finde vej, selv om den helt korrekte adresse var angivet. Virkelig dårlig service og elendig pizza! :-(
26 aug 2022 at 21:25 Den var ikke god bund var blød
20 aug 2022 at 1:18 Der manglede ting på min bestilling og det var ikke synderligt godt. Betalte også for pose som der ikke var med :)
17 aug 2022 at 21:24 Det var lække pita kebab og ananas..
16 aug 2022 at 21:09 Pizza var kold da den kom, min hustrus salater lidt varm, man placerer da ikke salat oven på en pizza. Jeg har betalt for en pose jeg ikke har bestilt.
16 aug 2022 at 20:36 Ikke så godt denne gang. Å
15 aug 2022 at 8:59 flink og hurtig levering. Flinkt bud. Men ordren manglede en sodavand og Spareribs'ene var lidt for brændte, fin burger
13 aug 2022 at 20:30 Lidt sen levering, me maden var kanon. Den medleverede sodavand var iskold. Et stort plus .
10 aug 2022 at 5:59 Bestilte luxus durum med ost og kebab ingen ost... Kedelig salat som langt fra var frisk. Det samme med burgeren heller ikke frisk salat i den.
6 aug 2022 at 13:51 Pizzaen var god skam, bare lidt træls intet fyld sad på da den virkede meget vandet
2 aug 2022 at 22:52 Maden var kold da den ankom, og var ikke pakket godt nok ind. Sølvpapiret