JUMBO'S PIZZARIA

Recentreview


4 stjerner ud af 2044 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Jumbo's Pizzaria. Vil du vide mere? Få mere at vide

27 jan 2024 at 19:08 Pizzaen skulle være med rejer men de var svømmet væk
25 jan 2024 at 21:12 Pizzaen havde en sten bund. Den var lun men ikke varm. Jeg havde også bestilt en Durum. Hvor jeg skrev den skulle Være uden tomat og dressing. Jeg kan ikke lide tomat Dressing kan jeg ikke tåle. Alligevel så var der puttet det i. Så har spildt 65kr
25 jan 2024 at 20:41 Maden smagte dårligt og lugtede surt. Ananas var sur, og jeg ved ikke hvad de har gjort med skinken, for den stank surt og smagte surt. Jeg kan ikke anbefale det her sted, hold jer langt væk.
24 jan 2024 at 20:03 Grunden til 50 min levering bestilte den kl 17 og ville først have den kl 18 og utrolig høflig ung mand der leverede den super go service
21 jan 2024 at 18:13 Hej Jeg havde bestilt 1 dobbelt bacon cheese menu hvor der skulle følge en med en 0,25 l Pepsi og ud over det havde jeg bestilt en lille dåse cola den har jeg fået. Menuen var kold og der var ikke noget smag i og jeg fik ikke min pepsi.
6 jan 2024 at 19:03 God varm mad leveret
1 jan 2024 at 22:16 Manglede det bestilte hvidløg
28 dec 2023 at 1:17 Havde bestilt en pizza til den gammel og hun var en smule “klodse med åbne af døren” men chauffør var sød og venlig overfor hende, så en god udbringer I har.
26 dec 2023 at 20:17 Virkelig god burger - gode pommes frites og rigeligt af det hele. Rigtig flink bud - alt i alt en god oplevelse…
23 dec 2023 at 8:32 Kedelig mad
22 dec 2023 at 15:54 Dejlig pizza - eneste grund til at den ikke rammer 5 stjerner er pga. kvaliteten på det oksekød der var på peporoni pizzaen - var lidt for “bolegnese agtig oksekød (højst sandsynligt en lidt for høj fedt procent). Hawai pizzaen var helt perfekt.