JUMBO'S PIZZARIA

JUMBO'S PIZZARIA

Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 1935 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Jumbo's Pizzaria. Vil du vide mere? Få mere at vide

22 maj 2022 at 21:00 super god pizza
16 maj 2022 at 20:16 Rigtig god vegetar pizza. Kom 5 minutter for sent, men ellers høflig bud ved levering. Billigt. Handler der igen.
12 maj 2022 at 20:28 Pizzaen havde fået alt for meget og jeg jeg fik ikke mit bæger med hvidløg med.
20 apr 2022 at 21:48 God mad, hurtig levering
10 apr 2022 at 17:51 Hurtig, venlig levering af en helt iorden Pizza! :)
2 apr 2022 at 20:59 Daggammelt salat på salat pizzaen. Ellers klassisk pizza der smager fint nok til hang overs
29 mar 2022 at 12:54 bunden brændt ...uspiselig
27 mar 2022 at 11:06 Hurtig levering
17 mar 2022 at 18:59 den var for blød og mangle smag
14 mar 2022 at 21:50 Super lækkert og hurtig levering
8 mar 2022 at 23:31 Jeg har bestilt fra de fleste pizzariaer i Odense og jeg synes at Jumbos er nogen af de bedste. De koster tilmed mindst og hvidløg er gratis
3 mar 2022 at 22:15 Står i menuen at burgermenu er med Pepsi, men blev leveret med Cola Zero - det er ikke ok - jeg drikker ikke Zero ! Men maden var som altid go'